diumenge, 10 de novembre del 2013

GUERRILLA PIRATES DEL GANXET


Fa temps que volia escriure un post per explicar què és això que alguns de vosaltres m'haureu sentit parlar o nomenar: Les Pirates del Ganxet. 
És una guerrilla de ganxet, un grupet de gent que vam començar a reunir-nos per aprendre i compartir sobre el món del ganxet i d'altres habilitats manuals. Teixíem mantes, cistells, gorros, alfombres, bufandes... i compartiem el què havíem après o els dubtes, materials i botigues a on anar-los a buscar. Però amb el temps ens vam animar i vam decidir sortir al carrer; volíem i volem que les llanes i els fils serveixin per transformar els espais urbans, per expressar una idea, opinions, per reivindicar, per proposar....
Així que animades i amb moltes ganes vam decidir cobrir els aparcabicis del Casal Capablanca de Sabadell. La idea va ser molt ben acollida, tot i que l'etiqueta de "frikis" no ens la treu ningú. Per aquí encara és poc habitual veure accions d'aquest tipus.


Més endavant ens van oferir decorar l'espai artístic i d'exposició de la Perruqueria Anna Ferrer, i vam tornar a agafar l'agulla i les llanes per crear un petit jardí urbà. Les pirates vam agafar tot el que teníem preparat des de feia dies i el dissabte el matí vam passar a ser la distracció de tots aquells clients que es tallaven els cabells o es tenyien les canes. Quin espectacle!!

  











Actualment, en tenim una altra entre mans, al Museu de Paleontologia de Sabadell, una activitat oberta on tothom que tingui ganes de participar pot venir aquest dissabte 16 a teixir ossos, fulls, lianes o petjades de dinosaure.




Us hi esperem amb un bon esmorzar i bona companyia!!!

Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips