Arriba la caloreta i amb ella una estació plena de colors; un temps en el qual s'allarga el dia, les ganes d'estar a les tarrassetes i al carrer, de posar-nos les sandàlies, de buscar plans, de prendre el sol... i de menjar fruites dolces i molt refrescants. Jo, personalment, adoro aquesta estació perquè em puc inflar a molts tipus de fruites i a més, arriba el temps de les meves desitjades cireres!!!!!! Nyam!!!

Llega el calorcillo y con ella una estación llena de colores; un tiempo en el qual se alarga el día, las ganas de estar en las terracitas y en la calle, de ponernos las sandalias, de buscar planes, de tomar el sol... y de comer frutas dulces y muy refrescantes. Yo, personalmente, adoro esta estación porque me puedo inchar a muchas clases de frutas y además llega el tiempo de mis deseadas cerezas!!!!! Nyam!!!!!
 Així que amb aquesta inspiració he creat aquests fermalls que ben podrien ser per fer una refrescant macedònia. Però com de moment el ganxet encara no es pot menjar, i mira que es pot fer quasi de tot, els podreu lluir en complements com cistells, bolsos, bosses o peces de roba per ser així l'enveja del veïnat!!!
Si esteu interessats en adquirir algun dels models podeu escriure un correu sense compromís i rebràs tota la informació de preus i despeses d'enviament.

Visca la primavera i el bon temps!!


Así que con esta inspiración he creado estos broches que bien podrían ser para hacer una refrescante macedonia. Pero como de momento el ganchillo aún no se puede comer, y mira que se puede hacer casi de todo, podréis lucirlos en complementos como cestas, bolsos, bolsas o piezas de ropa para ser así la envidia del vecindario.
Si estáis interesados en adquirir alguno de estos modelos podéis escribir un correo sin compromiso y recibiréis toda la información de precios y gastos de envío.

Viva la primavera y el buen tiempo!!

Núria ^_^

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips