dijous, 3 d’abril del 2014

COLLARET DE TRAPILLO



Com podeu veure m'ha posseït una força extrasensorial i no puc parar de pensar en ganxet i complements com collarets, anells, braçalets... segueix la dèria de la setmana passada; i si us explico el munt de proves que he fet abans d'acabar el de trapillo verd, no us ho creuríeu.

Como podéis ver me ha poseído una fuerza extrasensorial y no puedo parar de pensar en ganchillo y complementos como collares, anillos, brazaletes... sigo con la obsesión de la semana pasada; y si os cuento cuantas pruebas he hecho antes de acabar el de trapillo verde, no os lo vais a creer.


I a més a més, només m'agraden les combinacions de colors vius, alegres... i això que el temps és ben gris. Crec que tinc ganes de vacances i d'estiuet o almenys el meu inconscient.
Així que fent cas a la intuïció he aprofitat uns retallets que tenia al taller i m'ha sortit aquest bonic collaret! Què us sembla?


Además, solo me gustan las combinaciones de colores vivos, alegres... y eso que el tiempo es bien gris. Creo que tengo ya ganas de vacaciones y de veranito o al menos mi inconsciente.
Así que haciendo caso de mi intuición he aprovechado unos restos que tenia en mi taller y me ha salido este bonito collar!! Qué os parece?








PAS A PAS:

Per començar teixir 17 cadenetes. 
Para empezar tejer 17 cadenetas.
 
1ª volta: Començar la volta amb 3 cadenetes (que substitueixen un punt alt) i 2 p. alts en les 2 primeres cadenetes, teixir 3 cadenetes, saltar 2 cadenetes i teixir 3 p. alts en les següents 3 cadenetes. Continuar amb la seqüència fins tenir en total 4 grups de 3 p. alts. 
1ª vuelta: Empezar la vuelta con 3 cadentes (que sustituyen un punto alto) y 2 p. altos en las 2 primeras cadenetas, tejer 3 cadenetas, saltar 2 cadenetas y tejer 3 p. altos en las siguientes 3 cadenetas. Continuar con la secuencia hasta tener en total 4 grupos de 3 p. altos.

2ª volta: Fer 3 p. rasos en els 3 últims p. alts i un altre en l'espai de les cadenetes de la volta anterior. Teixir 3 cadenetes i 2 p. alts en l'espai de les cadenetes de la volta anterior, seguir amb 3 cadenetes i repetir la seqüència fins a obtenir en total 3 grups de 3 p. alts (un menys que la volta nº1). 
2ª vuelta: Hacer 3 p. rasos en los 3 últimos p. altos y otro en el espacio de las cadenetas de la vuelta anterior. Tejer 3 cadenetas y 2 p. altos en el espacio de las cadenetas dela vuelta anterior, seguir con 3 cadenetas y repetir la secuencia hasta tener en total 3 grupos de 3 p. altos (uno menos que la vuelta nº1).

3ª volta: Teixir 3 p. rasos en els 3 últims p. alts i un altre en l'espai de les cadenetes de la volta anterior. Teixir 3 cadenetes i 2 p. alts en l'espai de les cadenetes de la volta anterior, seguir amb 3 cadenetes i 3 p. alts en el següent espai (un menys que la volta nº2).
3ª vuelta: Tejer 3 p. rasos en los 3 últimos p. altos y otro en el espacio de las cadenetas de la vuelta anterior. Tejer 3 cadenetas y 2 p. altos en el espacio de las cadenetas dela vuelta anterior, seguir con 3 cadenetas y 3 p. altos en el siguiente espacio (uno menos que la vuelta nº2)

Final: Seguir 3 p. rasos en els 3 últims p. alts i un altre en l'espai de les cadenetes de la volta anterior. Teixir 3 cadenetes i 2 p. alts en l'espai de les cadenetes de la volta anterior i tancar.
Final: Tejer 3 p. rasos en los 3 últimos p. altos y otro en el espacio de las cadenetas de la vuelta anterior. Tejer 3 cadenetas y 2 p. altos en el espacio de las cadenetas dela vuelta anterior y cerrar.

Perquè aquest fos encara més llampant he teixit una volta amb cotó verd i una altra amb cotó granate. Els motius poden ser de molts tipus, podeu donar-li una ullada a la meva carpeta d'endings al meu pinterest.
Para que este aún fuera más extremado he tejido una vuelta con algodón verde y otra con algodón granate. Los motivos pueden ser muy diversos, podéis darle un vistazo a mi carpeta de pinterest de endings.





DIAGRAMA:

 

Si sou més de diagrames com jo, aquí us el deixo.
Si soys más de diagramas como yo, aquí os lo dejo.








 




 Núria ^_^ 

1 comentari:

  1. no pares tu tampoc!! a tot el què penges dic que ho he de fer però no tinc temps!!!!! jajaaa preciós!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips